Infermiere ne Klinike ( Me/ Pa urdherin e infermierit) 230 views5 applications

Job Expired

ALBA PUNESIM eshte nje agjensi private punesimi, e cila ka si aktivitet te saj : ndermjetesimin ne tregun e punes.
Per nje klientin tone , nje klinike mjekesore ne qender te Tiranes ALBA PUNESIM ka nisur procesin e selektimit te kandidateve per pozicionin:

Infermiere

Detyrat:

Të mirëpresë, akomodojë dhe të drejtojë pacientët bashkë me shoqëruesit e tyre, nëse kanë.
Të bëjë gati kartelën mjeksore të pacientit me informacionin përkatës.
Të asistojë në vizitën klinike të mjekëve.
Të kryejë asistencë gjatë ekzaminimeve instrumentale me pacientin.
Të përgatisë aparatet për kryerjen e ekzaminimeve instrumentale.
Të bëjë larjen, dezinfektimin dhe sterilizimin e aparateve që kanë nevojë për procedura të tilla.

Kerkesat:
Te kete kryer arsimin e larte ne degen: Infermieri
Pranohen kandidate qe nuk jane rregjistruar ende tek Urdheri i infermierit
Experience pune : 0 -1 vit
Te jete e pergjegjshme dhe me deshire per te punuar

Punohet : E hene – E PremteOrari i punes: 8:00 -17:00 ( Perfshire pushimin e drekes)
Nese jeni te interesuar per kete pozicion, ju lutem dergoni cv -ne tuaj ne adresen: info@albapunesim.al dhe shenoni tek subjekti : Infermiere ne klinike
Ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhura nga Cv-ja, do te kontaktohen per interviste.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga e Durresit
  • Profili Punesim