Infermier/e ne Gjermani 162 views

Job Expired

Agjensia jone e punesimit dhe ndermjetesimit
me qender ne Hanover
kerkon Infermier/e per klinikat shteterore / Publike & private
ne te gjithe Gjermanine.

Ju kerkoni kushte dhe te ardhura nga me te lartat?
kontrate pune te sigurte dhe afatgjate?

Ateher nese plotesoni kushtet me poshte,
mos ngurroni te aplikoni me subjekt: Infermier ne Gjermani -> alb-i@web.de
Ne do tju kontaktojme shume shpejt per intervisten!

  • Diplome per Infermieri & licence
  • Gjermanishte niveli B2 – te certifikuar nga Institutet Göthe / Telc / ÖSD
  • Mosha deri 45 vjec

Paga nga me te lartat
Akomodimi i siguruar

Ju keni edhe oferta te tjera?
Merrni edhe oferten tone dhe zgjidhni ate qe ju duket me e mira!

Kjo oferte eshte me interes edhe per infermier/e
qe jane aktualisht duke punuar ne Gjermani, por kerkojne dicka me optimale.

Per arsye ngarkese,
pyetjeve u pergjigjemi pasi te jeni perzgjedhur per para-interviste me Kliniken.

Lutemi te aplikoni, vetem nese i plotesoni 3 kushtet me siper! alb-i@web.de

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Profili Mjeksi