Infermier/e 243 views6 applications

Job Expired

Në kuadër të procesit të plotësimit të personelit Istanbul Care Clinic
që operon në fushën e Transplantit të Flokëve (me seli ne Stamboll dhe Tirane)
kërkon Infermier/e
me karakteristikat si më poshtë:

-Diplome bachelor në Infermieri.
-Të ketë aftësi të mira bashkëpunuese dhe deshire per te mesuar
-Pranohen aplikante pa experience pune me deshire per te fituar profesionin e Transplantit te Flokeve dhe rritjen ne detyre.
-Njohja ne nivel bazik e gjuhes Angleze ose Italiane ose Turke perben avantazh
1. Të kenë zotësi të plotë për të vepruar;
2. Të mos kenë masa disiplinore në fuqi;

Kritere specifike:

1. Lejen e ushtrimit të profesionit – Licensa (e detyrueshme).
2. Të kenë aftësi të mira komunikuese dhe kërkuese për realizimin e detyrave pranë qëndrës shëndetësore;
3. Njohuri në kompjuter bazike

Kriteret që kërkohen:
✔ Diplomë për infermieri të përgjithshme
✔ Liçencë
✔ Mosha 21 – 25 vjec

Ofrohet për kandidatët:
✔ Kontratë e përhershme pune.
✔ Trajnim prane Selise qendrore te klinikes ne Stamboll per periudhe 2 mujore (gjithcka e perfshire, akomodimi, dieta, bileta e avionit etj)

Aplikantet e interesuar mund te dergojne CV-te e tyre ne adresen e e-mail: info@istanbul-care.com
ose numrin e whatsapp ‪+90 541 557 12 75‬

Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Mjeksi