Infermier dentare 170 views1 application

Job Expired

Betreff: Aplikim infermiere

Klinika Dentare ne qender te qytetit Leipzig nr Gjermani kerkon te punesoje infermier (e) / ndihmes (e) infermiere dentare.

E renditur shume shpejte ne Top 5 te klinikave dentare te qytetit, Klinika jone ofron gjithashtu mundesi punesimi per infermier me qualifikim te pergjithshem dhe infermier pa pervoje, por te cileve nuk ju mungon vullneti, serioziteti dhe perkushtimi.

Profili i punes:

Perkujdesja ndaj pacienteve perpara, gjate dhe mbas trajtimit

Asistence e pergjithshme dentare

Pergatitja para dhe pas e trajtimit

Radioskopi dhe Higjiene

Cfare ju ofrojme ne:

Kontrate pune pa limit kohor ne nje ambient afatgjat, te sigurt dhe familjar

Paisje bashkekohore dentare

Transport publik shume prane Klinikes

Mundesi trajnimi dhe specializimi

Akomodim banese falas ne muajin e pare

Korrektese dhe seriozitet

Kushtet e aplikimit:

Gjuha ne nivelin min. B2

Kualifikim per infermieri dentare ose te pergjithshme

Kualifikimet shtese perbejne avantazh

Per me teper informacione na vizitoni ne faqen zyrtare: www.zahnarzt-karli1.de

ose na kontaktoni ne numrin e tel (WhatsApp): 0049 152 33620738

Tel.: 0049 341 303 978 40

WhatsApp: 0049 152 336 207 38 (Ne Gjuhen Shqip & Gjermanisht)

job@zahnarzt-karli1.de

www.zahnarzt-karli1.de

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Leipzig
  • Profili Stomatologji