Infermier 70 views

Je në kërkim të një pune në Gjermani që nuk të detyron të bësh kompromis me karrierën si infermier?
Kjo është mundësia jote për të filluar punë si infermier spitali në Hildesheim.

Helios është rrjeti spitalor më i madh në Gjermani dhe Evropë.
Spitali Helios në Hildesheim, themeluar më 1895, shquhet si një qendër rajonale e rëndësishme shëndetësore me 19 departamente specialitetesh dhe kapacitet 566 shtretër.
Stafi spitalor numëron mbi 1.200 punonjës të përkushtuar për trajtimin vjetor të 25.000 të shtruarve në spital, si dhe për trajtimin e 80.000 pacientëve të tjerë gjatë vitit.
Spitali operon në një ndërtesë moderne që prej vitit 2011 dhe zotëron pajisje mjekësore të përparuara. Shërben gjithashtu si qendër spitalore universitare për Hannover Medical School.

Çfarë ofrojmë

 • Punësim të menjëhershëm, me kontratë pa afat.
 • Pozicionim në departamente të ndryshme.
 • Trajnime të vazhdueshme të paguara nga Spitali, përfshirë udhëtimin, qëndrimin në hotel.
 • Pagë mujore shumë e mirë, duke filluar nga 2.800 euro.
 • Leje vjetore 30 ditë.
 • Mundësi për të punuar me turne.
 • Përfitime për fëmijët (120 euro shpërblim nga Spitali si dhe përdorimi i kopshtit të fëmijëve të kompanisë).
 • Abonime dhuratë si “Hanse Fit”, zbritje çmimi për fitness e pishina, bonuse për e-bike, etj.
 • Mësime për ushtrimin e gjuhës gjermane në spital.
 • Rimbursim të të gjitha shpenzimeve të lidhura me punësimin (tarifa e vizës, shpenzimet noteriale dhe të përkthimit, etj.)

Çfarë kërkojmë

 • Dëshmi të kualifikimeve universitare (diploma e infermierisë dhe/ose tituj të tjerë).
 • Zotërimin e gjuhës gjermane të certifikuar në nivelin B2*.
*për kandidatët e suksesshëm pa certifikatë gjuhe, ofrohet rimbursimi i tarifës së provimit të gjuhës, si dhe të kursit përgatitor për nivelin B2.
Ndërto të ardhmen tënde në Gjermani.
Fillo tani!

Mirëpresim të na shkruash në adresën
jobs.in.germany@outlook.de
Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Gjermani
 • Profili Punesim