Imperator Hotel, ofron mundesi punesimi Kamarier/e 51 views

Imperator Hotel, ofron mundesi punesimi Kamarier/e
Paga shume e kenaqshme dhe kushtet e punes shume te mira.
Kontaktoni ne nr. cel 
0696074475
Adresa: Rr. Artan Lenja, 21 Dhjetori, Prane zjarrefikses

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 19 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri, Ndertim, Projektim/Inxhinieri