Imperator Hotel, ofron mundesi punesimi Kamarier/e 132 views

Imperator Hotel, ofron mundesi punesimi Kamarier/e

Paga shume e kenaqshme dhe kushtet e punes shume te mira.

Kontaktoni ne nr. cel 0696074475

Adresa: Rr. Artan Lenja, 21 Dhjetori, Prane zjarrefikses

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 12 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri, Ndertim, Projektim/Inxhinieri