IMPERATOR HOTEL kerkon te punesoje Recepsionist/e Turni i Pare dhe i Dyte 76 views

IMPERATOR HOTEL kerkon te punesoje ne Recepsionist/e Turni i Pare dhe i Dyte
Aplikantet te kene eksperience ne fushen e hotelerise.
Te interesuarit te dergojne CV ne adresen:
manager@imperatorhotel.al
Adresa: Rr. Artan Lenja, 21 Dhjetori, Prane zjarrefikses
Vetem kandidatet me te pershtatshem per kete pozicion pune do te kontaktohen nepermjet telefonit ose me e-mail.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 12 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri, Ndertim, Projektim/Inxhinieri