IMPERATOR HOTEL kerkon te punesoje ne Ekonomiste (femer) me eksperience pune. 213 views3 applications

IMPERATOR HOTEL kerkon te punesoje ne Ekonomiste (femer) me eksperience pune.
Aplikantet te kene eksperience ne fushen e hotelerise, Bare dhe Restorante.
Mosha: mbi 40 vjece
Orari: 8:00-12:00/ 8:00-16:00/ per diskutim.
Te interesuarit te dergojne CV ne adresen:caushim.shpk@gmail.com duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikoni.
Cv e individeve pa eksperience nuk do te merren parasysh.

Adresa: Rr. Artan Lenja, 21 Dhjetori, Prane zjarrefikses
Vetem kandidatet me te pershtatshem per kete pozicion pune do te kontaktohen nepermjet telefonit ose me e-mail.

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri, Ndertim, Projektim/Inxhinieri