IMPERATOR HOTEL kerkon Punonjese Pastrimi ne dhoma me kohe te plote ose te pjeseshme. 69 views

IMPERATOR HOTEL kerkon Punonjese Pastrimi ne dhoma me kohe te plote ose te pjeseshme.

QELLIMI I PUNES:
Te pastroje numrin e caktuar te dhomave sipas standartit te pastertise dhe te higjenes se kerkuar nga hoteli.

PERGJEGJESITE KRYESORE:
• Te sigurohet qe te gjitha zonat qe jane nen pergjegjesine e saj jane te mirembajtura ne nivelet me te larta te pastertise dhe rregullsise
• Te mirembaje uniformen, pajisjet, carcafet etj sipas standarteve te percaktuara
• Te sigurohet qe dhomat jane pastruar , furnizuar dhe kontrolluar sipas percaktimeve perkatese
• Te mirembaje krevatet, dysheket dhe jastiqet sipas standarteve
• Te ndryshoje dhe rregulloje carcafet, furnizimet e dhomes, perdet, dushet.
• Te informoje Recepsionin per statusin e dhomes
• Te regjistroje sendet e humbura dhe te saktesoje detajet.

Ofrohet:
Ambient komod pune dhe staf motivues.
Kontrate e rregullt pune.
Te interesuarit te telefonojne 0697077006
Adresa; Prane 21 dhejtorit, te Zjarrefiksja.

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 16 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri, Ndertim, Projektim/Inxhinieri