Imperator Hotel kerkon Punonjes Pastrimi per oborrin. 187 views

Imperator Hotel kerkon Punonjes Pastrimi per oborrin.

Kushtet:
– Te jete banor/e i/e lagjes
– Dy ore ne mengjes heret dhe dy ore pasdite.

Page e kenaqshme
Te interesuarit te kontaktojne 0697077006.

Adresa: Rr. Artan Lenja, 21 Dhjetori, Prane zjarrefikses

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 14 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri, Ndertim, Projektim/Inxhinieri