Imperator Hotel kerkon mirembajtes godine 105 views

Imperator Hotel kerkon mirembajtes godine
✔️Mirembajtes godine
Njohuri ne elektrike/hidraulike, mosha deri 60 vjec

📍Adresa: Rr. Artan Lenja, 21 Dhjetori, Prane zjarrefikses
Te interesuarit te dergojne CV-te ne Whatsapp: 📞 0697077006 dhe 0692060288

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 19 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri, Ndertim, Projektim/Inxhinieri