Imp kerkon te punesoje Asistente Marketingu paga 50.000 leke 114 views1 application

Job Expired
IMP
Kerkon te punesoje

•Asistente Marketingu

Pagesa 50.000 Leke
Te dije te perdori Programin Canva Te jete e afte dhe e komunikueshme

ADRESA: Laprake, Tirane

Kontaktoni: 0698240640

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 215 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim