il Gusto Ristorante kërkon të punësojë me kohë të plotë: Kamarier/e | Shef Salle | Kuzhinier/e | ndihmes kuzhinier/e 35 views

Restorant il Gusto kërkon të punësojë me kohë të plotë:

Shef Salle
Kuzhinier/e & ndihmes kuzhinier/e 
(Preferohet të ketë punuar në restorant peshku)
Kamarier/e

Kriteret që duhet të përmbushen ne vecanti per Kamarier/e:
– Të ketë eksperiencë pune
– Të ketë dëshirë të punojë dhe të jetë i/e interesuar për punën
– Të mirëpresë me profesionalizëm klientët
– Të jetë i/e sjellshëm/me, i/e qeshur dhe i/e komunikueshëm/me
– Të bashkëpunojë me kolegët
– Të ketë njohuri të gjuhëve të huaja Anglisht dhe Italisht
– Të marrë përsipër përgjegjësitë që i takojnë
– Të jetë i/e vëmendshëm/me në marrjen e porosive
– Të kryejë në mënyrë korrekte detyrat që i caktohen nga menaxheri duke iu përmbajtur kushteve dhe rregullores së restorantit
– Të jetë fleksibël me oraret

PAGESË SHUMË E MIRË
Të gjithë të interesuari/at mund të kontaktojnë në numrin 0693893302

email: info@ilgustoalbania.com

il Gusto Ristorante:
Adresa: Rruga Kajo Karafili, pas ish lidhjes së shkrimtarëve.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook