Hungari kerkohen punetore ndertimi me pagese 2000 euro Ofrohen letra 1-2 vjecare Akomodimi dhe 1 vakt i perfshire 64 views

Job Expired

Hungari kerkohen punetore ndertimi me pagese 2000 euro
Ofrohen letra 1-2 vjecare
Akomodimi dhe 1 vakt i perfshire

Vendodhja Budapest Hungari

Kontaktoni 0692668855

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 216 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim