HR Specialist 130 views3 applications

Fmt Group ofron vend pune

HR Specialist

Detyrat per pozicionin :

 • Përgjegjës për organizimin e procesit të rekrutimit; intervistim & përzgjedhje të kandidatëve.
 • Përgjegjës për prezantimin e kushteve të punës dhe për prezantimin e kompanisë.
 • Punon për plotësimin me korrektësi të dosjes personale të punonjësve.
 • Përgatit kontratat e punës, emërimet dhe vërtetimet e ndryshme që kërkohen nga punonjësit.
 • Përgatit librezat e punës & të sigurimeve në bazë të kërkesës së punonjësve.
 • Ndjek & evidenton lejet e zakonshme të punonjësve kryen regjistrimet në ‘database’
 • Pergjegjes per motivimin e stafit

Kriteret:

 • Të ketë kryer arsimin e lartë,
 • Te kete eksperience ne pozicione te ngjashme
 • Të ketë njohuri të mira të programeve të paketës ‘Microsoft Office’.
 • Të ketë njohuri shumë te mira të gjuhës Angleze.
 • Të ketë aftësi shumë të mira organizuese
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi të shkruar, verbal dhe ndërpersonale.
 • Të ketë aftësi menaxhimi per situata te ndryshme

 

Punohet:

E hene – E premte 08.15 – 16.30

Te gjithe kandidatet e interesuar mund te aplikojne duke derguar CV ne adresen e emailit  assistant@fmtgroup.al

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Mezez - Kashar
 • Tel/Mob 069 70 41 159
 • Profili Energjitike