Hotel luksoz kerkon te punesoje Zonje per pergatitjen e mengjesit dhe pastrim, paga 40 000 Leke, 21 Dhjetori 17 views

Hotel luksoz kerkon te punesoje Zonje per pergatitjen e mengjesit dhe pastrim, paga 40 000 Leke, 21 Dhjetori

Kriteret:
🔰Te kete eksperience ne pune te ngjashme
🔰Te pergatise mengjesin dhe te angazhohet me pastrim
🔰Te jete e sjellshme dhe e komunikueshme

Ofrohet:
🔰Orari 07.00 – 15.00
🔰Paga 40 000 Leke
🔰Ambjent modern

📍 Adresa: 21 Dhjetori

Të interesuarit të aplikojnë në adresën agjensipunesimiimp@gmail.com
ose të kontaktojnë në numrin +355692751730

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 353 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 0692751730
  • Profili Konsulence, Punesim