Hotel “La Onda”, Shkembi Kavajes kerkon – Sanitare (Paga 60 000 leke te reja) / Tel: +355 69 379 4946 53 views1 application

Hotel i ri “La Onda” ne Durres, Golem, ka hapur pozicionet vakante per:

  • Sanitare

​Kerkohet:

  • Te jene korrekte dhe te perkushtuar ne punen e caktuar
  • Te sjellshem me stafin dhe klientet

Ofrohet:

  • Page e kenaqshme, ambjent modern dhe komod

Jeni te lutur, te aplikoni nepermjet linkut te mesiperm vendosur mbi titullin e pozicionit te punes,
ose na kontaktoni ne numrin e meposhtem: +355 69 379 4946

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Profili Hoteleri