Hotel La Onda, Shkembi Kavajes kerkon Recepsionist turni i trete, Kamarier Turni i I-re dhe Kamarier Restoranti 84 views

Hotel i ri “La Onda” ne Durres, Shkembi Kavajes, ka hapur pozicionet vakante per:

  • Recepsionist turni i trete
  • Kamarier Turini i I-re
  • Kamarier Restoranti

Kerkohet:

  • Te jene korrekte dhe te perkushtuar ne punen e caktuar
  • Te sjellshem me stafin dhe klientet

Ofrohet:

  • Page e kenaqshme, ambjent modern dhe komod

Jeni te lutur, te aplikoni nepermjet linkut te mesiperm vendosur mbi titullin e pozicionit te punes,
ose na kontaktoni ne numrin e meposhtem: +355 69 440 2166

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Profili Hoteleri