Hotel i ri “La Onda” ne Durres, Shkembi Kavajes, kerkon te punesoje Ekonomiste te brendshme (Paga 60 000 – 70 000 neto + siguracione) 131 views2 applications

Hotel i ri “La Onda” ne Durres, Shkembi Kavajes, ka hapur pozicionet vakante per:

Ekonomiste te brendshme
​Kerkohet:

  • Te jene korrekte dhe te perkushtuar ne punen e caktuar
  • Te sjellshem me stafin dhe klientet

Ofrohet:

  • Page e kenaqshme, ambjent modern dhe komod

Te interesuarit jane te lutur te na kontaktojne ne numrin e meposhtem: +355 69 379 4946

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Profili Hoteleri