Hotel Bar Restorant në Orikum Vlorë kerkon Kamarier,Banakier,Punetore Kuzhine dhe Punetore Hoteli 146 views2 applications

Hotel Bar Restorant në Orikum Vlorë Kerkon :

Kamarier 600 mijë lekë në muaj
Banakier 700 mijë lekë në muaj
Punëtore Kuzhine 800 mijë lekë në muaj
Punëtore Hoteli 800 mije lekë në muaj
Ushqimi dhe fjetja te garantuara

Telefon dhe WhatsApp : 0693120300

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 206 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim