HOLLANDE – HORTIKULTURE/BUJQESI – Intershipe Studentore 32 views

Alxher Services, agjensia nderkombetare e rekrutimeve, eshte duke rekrutuar ne programin: Intershipe Studentore

Per te gjithe studentet aktual dhe te sapodiplomuarit te degeve te Hortikultures/Bujqesise ofrohen intershipe studentore 1-vjecare me pagese (1400-2000euro/muaj) ne Hollande (me mundesi zgjatje dhe rinovimi rezidence)


Per te mesuar me shume rreth programeve te intershipit ju mund te vizitoni rrjetet tona sociale Instagram https://www.instagram.com/alxherservices/ dhe FB https://www.facebook.com/alxher.services, gjithashtu ne faqen e dedikuar per studentet https://www.instagram.com/alxher.student/


ALXHER SERVICES
Go Higher, Go Safe

More Information

Apply for this job Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 17 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Kavajes
  • Profili Konsulence