HIREUS kërkon Kamarier/e Restoranti – Ksamil 40 views

HIREUS ofron pozicion pune si kamarier/e restoranti. Kandidati preferohet të ketë eksperiencë të mëparshme në këtë pozicion. Nëse je i sjellshëm dhe aftë për të komunikuar porosi të sakta me stafin e kuzhinës dhe të pëlqen të punosh në bregdet, kjo është puna e duhur për ty!

Përgjegjësitë:
Mirëpret dhe shoqëron klientët në tavolinat e tyre
Kordinon në kohë porositë në bashkëpunim me ekipin e kuzhinës
Prezanton menunë dhe sugjeron ato tek klientët
Kujdeset për tavolinat në ngarkim
I vëmendshëm ndaj detajeve
Aftësi të shkëlqyera prezantuese
Aftësi të mira komunikimi dhe shërbimi ndaj klientit
Aftësi për të performuar mirë në një mjedis me ritme të shpejta

Kualifikimet:
Eksperiencë pune e dëshmuar si Kamarier/e në restorant
Nivel i lartë organizimi dhe vëmendje ndaj detajeve
Përshtatja me stile të ndryshme shërbimi
Fleksibilitet për të punuar me turne

Çfarë ofrojmë:
Mundësi të punoni në një restorant të njohur në bregdet.
Ambjent të këndshëm pune dhe ekip bashkëpunues.
Pagë konkurruese dhe bonuse në bazë të performancë
Akomodimi dhe ushqimi mundësohet nga punëdhënësi
Mundësi për zhvillim personal dhe rritje profesionale.

Për më shumë detaje mbi pozicionin vakant dërgoni CV-në tuaj në adresën: hireus.al@gmail.com ose na kontaktoni në numrin tel: 0697070787

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Gastronomi