HIMARE, SANITARE HOTELI, PAGE 60,000L NETO 56 views1 application

BClever eshte nje agjenci e dedikuar karrieres, rritjes profesionale, marketingut, trajnimeve dhe punesimit.
Me nje game te gjere sherbimesh dhe mundesish per bizese dhe individe, per punedhenes e punekerkues, operojme ne tregun shqiptar qe prej vitit 2018 duke numeruar raste te pafundme suksesi dhe nje portofol klientesh nga me prestigjozet ne tregun vendas dhe ate te huaj.
Aktualisht per nje klientin tone, i cili operon ne sektorin e Hotelerise kemi nisur fushaten e rekrutimit per pozicionin Sanitare ne Himare.

Kriteret kualifikuese:

  • Te kete eksperience pune te meparshme;
  • Te kene disponibilitet te menjehershem;
  • Te kene aftesi te mira te te punuarit ne grupi;

Ofrohet:

  • Pagese bazë duke nisur nga 60,000L neto
  • Inserim i menjehershem ne kompani;
  • Akomodimi i mundesuatr nga biznesi;
  • Vaktet e mundesuara nga biznesi;

Kushtet e punës:

Orari: Full Time

Per te rezervuar nje interviste dergoni kandidaturen tuaj ne: info@bclever.agency ose ne numrin e telefonit +355 67 68 88 69

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Call Center