HIMARE •KERKOHET SANITARE PER RESTORANT /HOTEL 66 views

Job Expired

 HIMARE

•KERKOHET SANITARE PER RESTORANT /HOTEL

•Sigurojme akomodimin , siguracionet
•Paga shume e kenaqshme dhe e diskutueshme
•Nuk ka rendsi mosha / gjinia

Kriteret :
Te jen te hapur ne punen me grup
•Te jen te komunikueshem
•Te dine punen per te cilen jan percaktuar
•Te kene deshir te mesojne edhe me shume gjera
•Do donim te jen korrekt ne oraret e tyre dhe te zbatojne rregullat e pastrimit te hoteleris ose te Restorantit

Kontaktoni ne telefon / whatsapp
+355 69 874 7273

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 213 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim