Himare Borsh , Casablanca Beach Bar kerkon kamarier / banakier / barist meshkuj ose femra ( ushqimi dhe akomodimi i perfshire) 126 views1 application

Job Expired

CASABLANCA BEACH BAR
KERKON STAF;

•KAMARIER / KAMARIERE
•BANAKIER / BANAKIERE
•BARIST / BARISTE

Rroge baze + akomodim + ushqim i perfshire
Vendodhja: BORSH

Na Kontaktoni ne:

0682129465
WHATSAPP- 0694019465

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 151 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim