Hidraulik per mjete te renda 46 views

Vend i lire pune si Hidraulik per mjete te renda.

Kriteret:

Diplome arsimi profesional
Eksperience pune mbi 7 vite
Te jete i komunikueshem dhe te dije te punoje ne grup

Ofrohet page e kenaqshme. (2000 Euro)

Adresa: prane Casaitalias

  • Personat duhet te jene te komunikueshem dhe serioz ne pune.
  • Kandidatet te cilet disponojne CV ta dergojne ne adresen e email-it

Gjithashtu te interesuarit mund te kontaktojne ne numrin e telefonit 0692024535 ose ne adresen tone te email albalink.eu@gmail.com

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Tel/Mob 0692024535