Hemingway Bar Tirana kërkon EKONOMISTE, KAMARIER/E, BANAKIER/E, PUNONJESE PASTRIMI 261 views3 applications

Hemingway Bar Tirana

Kërkon KAMARIER/E dhe BANAKIER/E (edhe pa eksperience),
por me njohje të mirë të gjuhës angleze.
Po ashtu EKONOMISTE dhe PUNONJESE PASTRIMI.

Për të interesuarit, vetëm pranë Hemingway Bar Tirana.
Rr. Kont Urani, mbrapa Ministrisë së Arsimit

Nga ora 10:00 deri në ora 18:00
Të interesuarit të dërgojnë CV-në nëhemingwaybartirana@gmail.com
ose na kontaktoni në nr: +355 69 312 0007

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Kont Urani, mbrapa Ministrisë së Arsimit
  • Profili Bar Kafe