Hekurosese 61 views

Kompania Berlintexx lider ne shitjet e rrobave te perdorura dhe te reja shtrire ne 5 filiale ne Tirane
prej vitesh ne treg duke perfshire nje game te gjere produktesh tekstili per grup mosha te ndryshme.
Pozicion vakant : Hekurosese

Aftesite dhe Kualifikimet:
Eksperienca perben prioritet.
E komunikueshme.

Kushtet e punes:
Orari i punes : 08:00 – 16:00
Te shtunen 08:00 – 13:00
E Diela pushim.

Te interesurat te dergojne cv me foto ne adresen e emailit: hr@berlintexx.al
ose te kontaktojne ne nr e tel: +355 67 700 07 96.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë