Greqi, Kerkohen punonjes sezonale per mbledhjen e luleshtrydhes – Ofrohet page e mire dhe banesa. 93 views3 applications

Job Expired

Shoqeri me baze ne GreqiFllorine, kerkon punonjes sezonale per mbledhjen e luleshtrydhes.
Periudha e punes deri ne fund Tetor 2023.
Gjithashtu dhe mundesi per punesim te gjithe sezonin nga Prill 2024 deri Tetor 2024.
Ofrohet page e mire dhe banesa.

Pagese Javore.

Cel. : 0695140951

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë