Gremi Wellness – Kerkon Koordinatore 79 views2 applications

Job Expired

Gremi Wellness, ne kuader te zgjerimit te stafit te saj kerkon nje Koordinatore per qendren e estetikes, qe te plotesoje kriteret e meposhtme:

 • Te kete njohuri shume te mira ne gjuhen italiane
 • Te kete aftesi te mira menaxhuese dhe koordinuese
 • Te kete aftesi te mira komunikuese dhe te punuari ne grup
 • Te kete njohuri te mira kompjuterike, veçanerisht ne Microsoft Office

Ofrohet:

 • Kontrate pune 3 vjecare, me mundesi rinovimi
 • Mundesi rritje profesionale
 • Dreka e ofruar nga kompania
 • Ambientet e punes ndodhen prane qendres se Tiranes

Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne e-mail: hr@viaggiaresorridere.com

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga e Bogdaneve
 • Profili Mjeksi, Turizem