Graphic designer 75 views

Job Expired

Natural Farming shpk, kompani prodhim perpunim qumeshti dhe neproduktet e tij, vaj ulliri extra te virgjer, mjalte dhe ne pergjithesi produkte ushqimore, qe operon ne tregun shqiptar qe prej vitit 2008, kerkon te punesoje nje designer me eksperience.

Pergjegjesite:
Krijimi dhe editimi i materialeve grafike Foto, Video;
– Ideon dhe realizon design per formate te ndryshme te prodhimit si postera, broshura;
– Kerkime per permiresimin e materialeve grafike brandin;
– Xhirime te prodhimit dhe foto produktesh;
– Mban marredhenit me kompanite e prodhimit dhe ndjek procesin e prodhimit;

Kandidatet duhet te kene:
– Diplome Universitare ne Grafik Dizajner
– Perdorimi i programeve si Photoshop, Adobe illustrator;
– Njohes shume i mire i gjuhes angleze
– Te kete eksperience pune ne pozicionin qe kerkohet deri ne 3 vit.

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne duke derguar CV-n me foto, leter interesi dhe portofol te puneve te kryera ne info@naturalfarming.al, brenda dates 28.02.2021.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Ndroq, Tiranë, Shqipër
  • Tel/Mob 042265547
  • Profili Tregti dhe Prodhim