Graphic Designer 198 views

Shoqeria Center Shqiptare, shoqeri e cila operon ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve te ambalazhimit te linjes se luksit, si canta letre/ kuti kartoni me magnet / canta pelhure / kuti dedikuar pasticerive / kantinave / argjendarive dhe produkteve te tjera te personalizuara, kerkon te punesoje Graphic Designer :
Kriteret e pozicionit:

– Njohuri te paketes Adobe (Illustrator, Photoshop, Indesign)
– Njohuri ne principet e design-it,formes, ngjyrave, tipografise, komunikimit vizual dhe multimedial.
– Njohuri te gjuhes italiane.
– Disponibilitet per te punuar me kohe te plote.

Pergjegjesite kryesore:

– Design per shtyp-Design kreativ, Design brandi dhe Design industrial
– Realizimi i projekteve sipas kerkesave te klientit dhe udhezimeve te menaxherit te projektit.
– Raportimi per ecurine e punes dhe koordinimi me koleget.

Te interesuarit per kete pozicion pune jane te lutur te dergojne CV ne adresen: centershqiptare1@gmail.com ​ose te kontaktojne ne numrin e telefonit: 0699422794.

Per me shume informacion rreth shoqerise dhe sherbimeve qe ajo ofron mund te klikoni ne adresat e meposhtme:

http://dvmunlimited.com/
https://www.facebook.com/cantatepersonalizuara/
https://www.instagram.com/cantatepersonalizuara/

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Prodhim/Perpunim
Connect with us
Contact Us