Graphic Designer 44 views2 applications

Kostricani SHPK kompani qe operon ne tregun nderkombetar ne Webdevelopment edhe Graphic Design
kerkon te punesoje full time:

4 Graphic Designer (F)

Aftësitë e kërkuara:
– Të ketë eksperiencë pune.
– Të jetë origjinal, me sens të lartë kreativiteti dhe vizualiteti
– Të jetë i kujdesshëm ndaj detajeve
– Të jetë fleksibël, entuziast dhe konfident
– Njohuri mbi paketën Adobe (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator ose Adobe InDesign)
– Të dijë anglisht.

Kushte shume te mira pune dhe pagesa shume e mire.
Mund të aplikoni duke dërguar CV tuaj si edhe një portofol punësh në adresën: info@kostricani.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga don Bosko, Komplexi Fiori di Bosco.
  • Tel/Mob +355682001706
  • Profili Informatike/IT/Software