Grafik Dizajner 81 views

10 vjet Instituti profesional ATC

Për shkak të rritjes së përgjithshme si institucion i formimit dhe aftësimit profesional, ofrojmë vend të lirë pune për: Grafik Dizajner

Kualifikimet /kërkesat për pozicionin e punës: GRAFIK DIZAJNER

  • Të ketë kryer studimet e larta në Akademinë e Arteve, dega Grafik Dizajner;
  • Të ketë përvojë pune si dizajner;
  • Të njohë parimet e dizajnit dhe të faqosjes;
  • Të ketë njohuri shumë të mira të programeve: Adobe IllustratorAdobe InDesignAdobe Photoshop, 3dMax etj.
  • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze , njohja e gjuhëve të tjera përbën përparësi;
  • Të jetë e komunikueshme dhe bashkëpunuese.

__________________________________________________ ____________________
Të interesuarit për ketë pozicion pune të dërgojnë CV-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi në adresëe-mail-it: burimenjerezore@ipatc.al
Cel: 00355 69 44 18 090
Vetëm persontat e përzgjedhur do të telefonohen për të kryer intervistën.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Qendra e Biznesit "Karl Topia", kati 2-të (pranë rrethrrotullimit të zogut të zi)