Golem-Shkallnur, kerkohen Sistemuese per market, paga 42 000 Leke, me turne 33 views

Job Expired
Golem-Shkallnur, kerkohen Sistemuese per market, paga 42 000 Leke, me turne

Kriteret:
đź”°Te jene korrekte dhe serioze
đź”°
Te permbushin detyrat
đź”°Te jene bashkepunuese me koleget
đź”°Preferohet te jete me banim afer zones
Ofrohet:
đź”°Orari 7.00- 15.00 / 15.00- 23.00
đź”°Paga 42 000 Leke + Siguracione
đź”°Oret shtese me pagese
đź”°Pushim 1 dite ne jave (rotacion)

Adresa: Golem – Shkallnur, siper “Kamelia”

Të interesuarit të aplikojnë në adresën agjensipunesimiimp@gmail.com
ose të kontaktojnë në numrin +355692751730

Me mirësjellje ju njoftojmë se do të kontaktoheni sa më parë për një intervistë.

*Tek ne CV-ja juaj është e sigurtë dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.



Rruga Dritan Hoxha, Tirane

+355 69 275 1730
agjensipunesimiimp@gmail.com

  

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 213 Jobs
  • Location TiranĂ«
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim