Gjirokaster, ofroj vend pune Agjent/e Shitjesh 641 views4 applications

YES CASH & CARRY pjese e Ar-Bi Service Shpk kerkon te punesoje per Qytetin e Gjirokastres

Agjent/e Shitjesh.

*Te kete patente te klasit B.
*Te njoh zonen.
*Te kete aftesi shume te mira komunikimi.
*Te kete aftesi bashkpunuese.
*Te kete fleksibilitet ne orare.

Ofrohen kushte shume te mira pune dhe page.

Te interesuarit jane te dergojne Cv e tyre me subjekt pozicionin per te cilin aplikojne ne:
Email: hr@arbidistribution.al

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Supermarket