GJERMANI, TEKNIK INTERNETI, KONTRATE PUNE E RREGULLT 229 views4 applications

Job Expired

Agjencia BClever ofron punesim me kontrate te rregullt pune ne Gjermani ne profilin Teknik Interneti.
Aplikimet jane te hapura per kandidate Me eksperience te meparshme pune.

– Paga 12 /ora
– Kontribute te paguara nga kompania
– Mundesohet akomodimi
– Mjetet dhe veshjet e punes mundesohen nga kompania

Nisja menjehere!
Per te rezervuar nje interviste na kontaktoni ne: +355 67 68 88 699

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim