Gjermani, ofrohen vende pune Infermier / ndihmes Infermier 85 views

Kush jemi ne

CuraPersonal GmbH & Co. KG 
eshte e angazhuar në rekrutim dhe ka ekspertizën më të mirë të industrisë në nivel global dhe lokal për më shumë se 2 dekada.
Ne kënaqim punëdhënësit tanë duke identifikuar kandidatët e duhur dhe për kandidatët të identifikojnë punëdhënësit e duhur.
Ne ju shoqërojmë gjate rrugës për te arritur punën tuaj të ëndrrave.
Konsulentët tanë me përvojë të lartë do t’ju ofrojnë udhëzime për karrierën, do t’ju ndihmojnë me aplikimin tuaj dhe do t’ju ofrojnë mundësi edukimi të vazhdueshëm.
Per partneret tane kryesor, por edhe te tjere me te cilet kompania bashkepunon, synojme rekrutimin e profesionistëve të infermierisë dhe ndihmes të infermierisë, ndihmes mjekësorë, ose ndihmës të moshuar / infermiere në shtëpi të pleqve me kohë të plotë ne Gjermani.


Procedura e aplikimit

Ju aplikoni për një vend pune në Gjermani në www.curapersonal.eu
Ne ju ndihmojmë me të gjitha hapat që ju nevojiten për vendosjen në Gjermani.
Dokumentet e përkthyera janë të nevojshme dhe procesi i njohjes (Anerkennung) do të nisë.
Anerkennung (Njohja e diplomes ne Gjermani) është një domosdoshmëri për marrjen e vizës.
Ne ju udhëzojmë me pranimin si infermiere dhe procesin e vizave.
Pasi gjithçka të validohet, ju jeni gati per te ardhur në Gjermani dhe per te filluar punë.


Nëse dëshironi të jeni pjesë e një kompanie në rritje, duhet të keni sa vijon:

 diplome 3-vjeçare per infermieri.
– niveli gjuhes gjermane B1/B2 i mbrojtur me certifikate nga Institutet Göthe / Telc / ÖSD
– te menduarit dhe te vepruarit te orientuar drejt ekipit
– motivimin per te arritur qellimet sebashku
– pasionin dhe entuziazmin per kujdesin shendetsor
– leje drejtimi automjeti


Cfare ne ofrojme:

– Mesatarisht, një asistent infermieri me çertifikim B2 merr rreth 2000 EUR në një spital me reputacion / shtëpi të moshuarish.
Ndërsa paga për infermierët me B2 (me njohje) varion nga 2800 në 3600 EUR në një spital me reputacion / shtëpi të moshuarish.
– Orari i punës – 8 orë në turn (39 orë/javë).
– Ofrohen 6 javë pushime të paguara në një vit të tërë
– Sigurimi shendetsor, shoqeror dhe I papunesise

Nese kemi mundur te zgjojme interesin tuaj, 
lutemi te dergoni aplikimin tuaj me e-mail ne info@curapersonal.eu
duke bashkelidhur nje CV tuajen dhe dokumentat e siperpermendura.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook