Gjermani kerkohet Kamarier Restoranti me eksperience 64 views

Job Expired

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Kamarieri Restoranti ne Gjermani

1.Te kete minimumi 3 vite eksperience
2.Te jete njohes i mire i gjuhes Angleze dhe Gjermanishten minimumi ta kete A1
3.Nisje e menjehershme
4.Kontrate e rregullt pune
5.Akomodimi dhe ushqimi ofrohet nga punedhenesi
6.Pagesa 1200Eur neto

Te interesuarit te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 51 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike