GJERMANI – Intership studentor ne deget USHQIMORE 53 views1 application

Alxher Services, agjensia nderkombetare e rekrutimeve, eshte duke rekrutuar ne programin: Intershipe Studentore

Per te gjithe studentet aktual dhe te sapodiplomuarit te degeve Ushqimore (Teknologji ushqimore, agroushqimore, ushqyerja, cikesia ushqimore etj.) ofrohen intershipe studentore 1-vjecare me pagese (1600-2000euro/muaj) ne Gjermani (me mundesi zgjatje dhe rinovimi rezidence)

Per te mesuar me shume rreth programeve te intershipit ju mund te vizitoni rrjetet tona sociale Instagram https://www.instagram.com/alxherservices/ dhe FB https://www.facebook.com/alxher.services, gjithashtu ne faqen e dedikuar per studentet https://www.instagram.com/alxher.student/

ALXHER SERVICES
Go Higher, Go Safe

Apply for this job Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 17 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Kavajes
  • Profili Konsulence