Gemix Albania Shpk kerkon te punesoje ekonomiste 71 views1 application

Gemix Albania Shpk kerkon te punesoje ne pozicionin e ekonomistes nje person me kualifikimet e meposhteme:

– Te kete mbaruar arsimin e larte finance
– Te kete eksperience te meparshme pune
– Te kete njohuri te mira te paketes office, sidomos exceli
– Te kete njohuri te progrmit Alpha
– Aftesi per tu pershtatur me situatat e reja
– Aftesi komunikative dhe pune ne grup

Te gjithe te interesuarit qe i plotesojne kriteret e mesiperme te dergojne CV me fotografi ne adresen e emailit: adhurimf@gemix.com ose te kontaktojne ne nr 0692060604.
Kandidatet e perzgjedhur do te telefonohen per te zhvilluar intervisten.

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim