Future Foreign Centre kerkon Zyshe Gjermanisht vetem per fundjave te shtunen dhe te dielen pagesa dhe kushtet e punes shume te mira ne Kamez 36 views

FUTURE FOREIGN CENTRE
Kerkon te punesoje

•Zyshe Gjermanisht•

•EKSPERIENCA E MEPARSHME NUK
ESHTE E DOMOSDOSHME

•PUNOHET VETEM PER FUNDJAVE TE SHTUNEN DHE TE DIELEN

Adresa: “Bulevardi Nene Tereza” Kamez,perballe gjimnazit Ibrahim Rugova

KONTAKTONI: 0685050056

#future #foreign #centre #zyshgjermanisht #meosepaeksperience #puna #teshtune #tediele #kamez #njoftimepunesimi #ofertapunesimi #shqiperia #albania #pune #punetore

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 136 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim