Agjent Shitje per Produkte Mireqenie/Kozmetike. Paga 4 euro/ora. Gjermanisht ose Greqisht (pune nga shtepia, part/time, fundjavë) 213 views3 applications

Produkte Kozmetike dhe Mireqenie per Tregun Evropian.

Pune e sakte, pa shqetesime te teperta.

Produkte te Vertete me Klientë që kanë shpallur interes për të blerë.

Nxito se gjuhet e tjera jane plotesuar.

Gjuhet e kërkuara : Gjermanisht ose GREQISHT

Paga 4 euro/ora.

Mundesojme pune nga shtepia.
Mundesojme pune part/time.
Mundësojmë pune në fundjavë.

Ekipi eshte krejt i ri, mundesi fantastike per te qene pjese e nje historie te re.

Per me shume info Tel. / Whats Up ne 0693337960

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Call Center, Farmaceutike