Furre Buke Pasticeri Oxhaku kerkon furrxhi, ndihmes furrxhi, pasticier, ndihmes pasticier/e, shitese dhe sanitare per turnin e dyte 80 views

Job Expired

Furre Buke Pasticeri Oxhaku kerkon te zgjeroje stafin me pozicionet e meposhtme:

 • Furrxhi (me eksperience)
 • Ndihmes Furrxhi (edhe pa eksperience)
 • Pasticier/e (me eksperience)
 • Ndihmes Pasticier/e (edhe pa eksperience)
 • Shitese (edhe pa eksperience)
 • Sanitare per turnin e dyte (edhe pa eksperience)

Kriteret e punes:

 • Te jene te sjellshem te perpikte ne orar dhe ne punet e caktuara

Ofrohet:

 • Page e kenaqshme
 • Kushte te mira pune

Te interesuarit jane te lutur te na kontaktojne ne: 0685548912 ose 0682453474

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Adresa, Rruga Zihni Sako 73, Tiranë
 • Profili Prodhim/Perpunim