Furre Buke kerkon te punesoje Furrexhi, paga 60 000- 70 000 Leke, puna 8 ore, Astir 17 views

Furre Buke kerkon te punesoje Furrexhi, paga 60 000- 70 000 Leke, puna 8 ore, Astir

Kriteret:
đź”°Te kete eksperience pune
đź”°Te jete i perkushtuar dhe te permbushe objektivat

Ofrohet:
đź”°Orari 8ore
đź”°Paga 60 000 – 70 000 Leke

Adresa: Astir

Të interesuarit të aplikojnë në adresën agjensipunesimiimp@gmail.com
ose të kontaktojnë në numrin +355692751730

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 366 Jobs
  • Location TiranĂ«
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 0692751730
  • Profili Konsulence, Punesim