FULL STACK LARAVEL DEVELOPER 144 views3 applications

Kandidati ideal duhet:
– Të ketë aftësi të mira në zhvillimin e website-ve nëpërmjet framework Laravel
– Të ketë njohuri të mira në HTML, CSS, Javascript
– Të ketë eksperiencë të mëparshme në fushë
– Të ketë disponibilitet full-time (8 orë) nga e hëna në të premte
– Të jetë i motivuar dhe vizionar

Ofrohet:
– Pagë e kënaqshme dhe konkurruese në treg
– Ambiente pune mjaft komode
– Kontratë e rregullt pune sipas legjislacionit shqiptar

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Elbasanit, prapa stadiumit Qemal Stafa
  • Tel/Mob 0676538358