Full Stack Developer 12 views1 application

Opus eshte ne kerkim te personave te apasionuar pas tekonolgjise dhe inovacionit.
Aktualisht jemi duke kerkuar nje FULL STACK DEVELOPER

Kandidati duhet te plotesoje kriteret e meposhteme

– te kete njohuri HTML, CSS, JAVASCRIPT
-te kete njohuri LAVAREL, MYSQL,
-te kete njohuri Vue.js
-te dije te ndertoje AP1
-te jete bashkpunues dhe i orientuar drejt detajeve
-te kete deshire per pune dhe te respektoj deadline
-te kete eksperience minimalisht 1-2 vjet

Dergoni CV bashke me punimet tuaja nese keni ne adresen :

hr.opus@hotmail.com
tel :0698729117

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona BULEVARDI GJERGJ FISHTA, RRUGA IRFAN TOMINI (TEK PALLATET DELI JORGJI PRAN CREDINS BANK DHE RESTORANT TRATORIS)
  • Tel/Mob 0698729117
  • Profili Call Center