Full Stack Developer 349 views6 applications

Job Expired

Kompania: IVA Elektronik

Pozicioni i punes: Full Stack Developer

Pershkrimi i vendit te punes:
Te ngreje dhe te manaxhoje RESTful Web Services me NodeJS duke perdorur NestJS si framework. Te kete njohuri ne arkitekturen dhe llogjiken e aplikimeve server-side dhe integrimit me front-end. Te ndertoje module dinamike ne front-end duke perdorur Angular per gjenerimin e faqeve responsive per perdoruesit. Te ndikoje ne rritjen e performances te pjeses back-end te aplikacioneve dhe proceseve te punes. Te japi rezultate konkrete ne zgjidhjen e problemeve gjate procesit te punes ne ekip dhe te jete i apasionuar ne zhvillimin e aplikaconeve nga back-end deri ne front-end. Te kete experience pune ne, NodeJS (experienca me NestJS plus), Angular, TypeORM, TypeScript / JavaScript, Git. Sql Server perben nje plus.

Detyra dhe pergjegjesi:

 • Te perfshihet dhe te marri pjese ne ciklin dhe fazat e zhvillimit te aplikacioneve.
 • Fokusi kryesor eshte ne zhvillimin dhe testimin e RESTful Web Services dhe konsumimi i tyre ne Front End.
 • Ndertimi i faqeve responsive ne front end duke perdorur praktikat me te mira ne Angular
 • Te suportoj dhe te ndihmoj pjesetaret e ekipit.
 • Te zhvilloj RESTful API funksionale dhe te qendrueshme.
 • Te zgjidhi problemetikat apo erroret qe shfaqin aplikacionet.
 • Te jete i afte te mesoj shpejt rreth teknologjive te reja.
 • Te jete I gatshem te implementoj praktikat me te mira te punes.
 • Te bashkepunoj me stafin per te optimizuar performancen e aplikacioneve dhe proceseve back-end.

Kerkesat dhe kualifikimet:

 • Te kuptoj arkitekturen e micro-service dhe RESTFul web-services.
 • Te ndertoj dhe te mirembaj RESTFul web-services.
 • Te kete experience ne Node.js frameworks (e.g. Express, Nestjs, Koa, Hapi)
 • Te kete experience ne Unit Testing.
 • Te shkruaj kod te testueshem, te qarte dhe te paster.
 • Te kete experience me front-end JavaScript frameworks (e.g. Angular).
 • Te kuptoj teknikat dhe mjetet qe duhen gjate ciklit te zhvillimit te aplikacioneve dhe programeve.
 • Te jete efikas ne perpunimin dhe dizenjimin e kodit.
 • Te jete i afte te punoj individualisht por edhe ne grup.
 • Te zoteroj mire gjuhen Angleze.

Benefitet

 • Page baze kompetitive Bonus per performance
 • Orar Fleksibel mengjesi. Shtune e Diele pushim
 • Mundesi pune dhe nga shtepia
 • Mundesi avancimi ne karriere

Kontakt: hr@ivaelektronik.com

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rr. "Barrikadave", Kulla 8, Kati I Tirane, Albania
 • Tel/Mob 355(4)2220356
 • Profili Elektronike