Front-end WEB Developer 205 views4 applications

Kompania: IVA Elektronik

Pozicioni i punes: Front-end WEB Developer

Pershkrimi i vendit te punes

Zhvillimi i Single Page Web Applications (SPA) ne Angluar, Bootstrap dhe Javascript. Te kete njohurite dhe aftesite te kombinoje UI Design me programimin dhe konsumimin e web serviceve.Te kete rol aktiv ne menyren si implementohet dizenjimi me pjesen teknike.Te percaktoj dhe te kuptoje si duhet te shfaqet aplikacioni sipas kerkesave se perdoruesve.Te optimizoje me eficence te plote te gjitha nderfaqet e aplikacioneve.
Kerkohet te punoj ne ekip se bashku me zhvilluesit back-end, per tu siguruar qe te gjithe elementet e krijimit te aplikacioneve jane te qendrueshme dhe sipas kerkesave.

Detyra dhe pergjegjesi:

 • Te realizoj teknikisht dizenjimin e UI/UX.
 • Te percaktoj strukturen dhe dizenjimin e nderfaqeve te aplikacioneve.
 • Te tregoj performance ne optimizim e aplikacionit.
 • Te siguroj qe te gjitha inputet e perdoruesve te jene te vlefshme perpara se ti dergohen back-end.
 • Te optimizoje nderfaqet e aplikacioneve te jene sa me modulare, fleksibel dhe scalable.

Kerkesat dhe kualifikimet:

 • Te kete njohuri ne Angular, Javascript, Bootstrap, CSS.
 • Te jete i afte te mesoj shpejt rreth teknologjive me te reja.
 • Te shkruaj kod te testueshm, te qarte dhe te paster.
 • Te kete experience me konsumimin e RESTful web services.
 • Te kete experience ne zhvillimin e aplikacioneve te cilet menaxhojne intesitet te dhenash.
 • Te kete experience ne optimizim e kodit SPA Javasript.
 • Te kuptoj server-side CSS.
 • Te jete i afte te punoj individualisht por edhe ne grup.
 • Te zoteroj mire gjuhen Angleze. Gjuhet e tjera perbejne avantazh.

Kontakt: hr@ivaelektronik.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rr. "Barrikadave", Kulla 8, Kati I Tirane, Albania
 • Tel/Mob 355(4)2220356
 • Profili Elektronike